Evenementen

Vorsfeesten 2018

04/08/2018
26.jpg

Zoals elk jaar organiseren wij tijdens het eerste weekend van augustus te Heist-Goor de Vorsfeesten, een klein en gezellig, maar ook uniek en kindvriendelijk festival. 

Dit jaar zijn we al toe aan onze 10de editie en voor deze gelegenheid breiden we ons evenement uit van 2 naar 3 dagen (vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 augustus 2018).


We beginnen op vrijdag met een gezellige bingoavond met openluchtcafé en vrije kubb-oefensessies. (meer info volgt)


Zaterdag is onze topdag met overdag een kubbtornooi en aansluitend een Rock ‘n’ Roll-avond met live optredens van een 5- à 6-tal stevige rockbands! We sleutelen aan een aantrekkelijke affiche met bands uit binnen- en buitenland.


We maken vanaf nu tot begin juni regelmatig op willekeurige volgorde een band bekent!

 

We zijn trots om deze al bekent maken:

16u00: The Rabids

 Een jonge punkrockband uit Wiekevorst. Die er graag een feestje bouwen op het podium. Ze spelen voornamelijk covers, maar in de toekomst gaan ze een ook paar eigen nummers maken.

https://www.facebook.com/The-Rabids-204396949998285/

 

17u15: Solitude Within

Is een Belgische female fronted band die klassieke muziek combineert met Hard Rock en Heavy Metal en het een moderne toets geeft. Ze brengen je geweldige symfonische rockmuziek met een prachtige melodische vrouwelijke zangstem, prachtige melodieën, epische refreinen, donderende drums en laaiende gitaarsolo's die je helemaal zullen verbazen.Met dat alles gecombineerd, creëren ze hun eigen unieke geluid dat lang in je hoofd blijft hangen!

http://solitudewithin.be/                     https://www.facebook.com/solitudewithinofficial/

 

18u30: Rock Paper Shotgun

Dit is een coverband dat rockklassiekers, hardcore en metal brengt...De beste hits

https://www.facebook.com/coverbandrockpapershotgun/

 

20u00: The Maverick Renegades

 

De Band waar het allemaal mee begonnen is!

Enkele van onze stichters hebben het idee van de Vorsfeesten op te starten opgedaan wanneer met dezeband van optreden naar optreden trokken.

Daardoor kunnen ze uiteraard niet ontbreken op onze 10de en feest editie!

Ondanks ze ondertussen voor de 4de keer op ons podium zullen staan gaan we ze toch nog eens even voorstellen:

 

De Maverick Renegades werden eind 2007 gevormd als een beangstigend driedelig exemplaar van       Heist-op-den-Berg België. In de tussentijd had de band wat ledenwissels, maar de band heeft een stabiele positie omdat de leden volledig zijn afgestemd op de uitdagingen en doelen van de band. 

Ze verloren hun ziel in de jaren zeventig en begin jaren tachtig.Klassieke rock, heavy metal en een paarstrakke bluesriffs zijn typische producten van de band. Ze zijn geïnspireerd door bands als AC / DC,Motörhead, Judas Priest, Saxon ... 

De live act van The Maverick Renegades bevat voornamelijk nummers geschreven door de band met uitzondering van enkele covers van hun favoriete bands.

 

https://www.facebook.com/tmr.rockband/                       http://themaverickrenegades.cmshost.nl/?i=1  

 

21u45: Voodoo Vegas

 

Voodoo Vegas, afkomstig van de zuidkust van Engeland, tourt regelmatig in het Verenigd Koninkrijk en Europa. De laaste vier jaar hebben ze in 14 verschillende landen gespeeld, onder meer in het voorprogramma van grote rock-namen zoals Joe Satriani, The Answer, Glenn Hughes en Uriah Heep. Voodoo Vegas weet als geen ander hoe je een geweldige rockshow vol energie en sterke muziek moet neerzetten. De band kondigde onlangs hun 3de crowdfunding Pledge Music Campaign aan. Voodoo Vegas neemt dit 3e album op in de Los Rosales Studio's in Moralzarzal Madrid in samenwerking met Will Maya (The Answer). "Stormende riffs...Krachtige performances...


Rock n' roll vol energie" - Classic Rock Magazine 

“Klassieke rock in een modern kleedje gestopt door een van de beste bands uit de moderne classic rock” (9/10) - Maximum Volume Musichttps://www.facebook.com/VVRocks/?fref=mentions  http://www.voodoovegas.com/ 


23u30: Koyle

Onze feest editie sluiten we af met een cover band die de Vors grondvesten zal laten daveren!

Koyle, een van de fijnste rockbands in België, met een missie ... 'In The Name of Rock'!

"In deze Moderne Muziek Maatschappij weegt er een zwaar gewicht op Rock. Onder de dreunende dance bassen hebben de DJ's de rock-modi Rock podia overgenomen. de nieuwe Goden.

Maar here komt nu nog in. Er resten nog enkele Rock Predikanten en zij komen U bekeren. De 5 predikers van KOYLE komen naar uw stad en prediken het woord "Rock".

Hun enige doel: U overtuigen dat Rock nog leeft en dat er ook een plaats is voor de Nieuwe Rockers in deze moderne muziek cultuur.

En dat gebeurt tijdens een wervelende show, vol actie en interactie, wil U moet bekeerd worden, ... IN DE NAAM VAN ROCK "

Verkozen tot "populairste coverband in België 2011-2012" op Clash of the Coverbands.

Verkozen tot "populairste coverband" van de eerste halve finale van de Benelux over Clash of the Coverbands 2011-2012

EN STEMDE "MEEST POPULAIRE BAND VAN DE BENELUX 2012" @ DE GROTE SLOT VAN DE SLUITING VAN DE COVERBANDS !!!!! Alias ZIJ HEBBEN GEWONNEN!!!

https://www.facebook.com/koylebelgium/                                       http://www.koyle.be/home.htmlVoor zondag werken we aan een gloednieuw concept. We maken er een gezinsdag van, met voor de kids een obstacle run voor kinderen (Kikkerrun), de kinderanimatie, het springkasteel en een pannenkoekenslag.

Met een knipoog naar ons winter evenement geven we het ook een western tintje met country muziek gebracht door Kennedy en door An & Co, die onder meer uitnodigend is voor de linedance liefhebbers, enz. (meer info volgt)

https://www.facebook.com/FansvoorKennedy/


Zowel muziekliefhebbers, kubb & bingo-liefhebbers, kinderen als fijnproevers zullen zich meteen in hun sas voelen.

Er is kinderanimatie voorzien, (o.a. een springkasteel en grime), drank en eten zijn democratisch geprijsd en aan onze speciale biertoog kan je een selectie overheerlijke biertjes komen ontdekken. 

Zonder het nodige gerstenat zou een festival geen festival zijn. Speciaal aan ons evenement is dat wij naast een gewone toog, waar standaard bieren en frisdranken worden geschonken, ook nog een gezellige bar voorzien waar men lekkere speciale biertjes (van verschillende brouwerijen) en wijnen kan verkrijgen.

 

De inkom is en blijft GRATIS!