Evenementen

Verdronken Vors Winter Western Kubb 2018

11/11/2018
31.jpg

Jihaa, onze 6DE western kubb kan weer van start gaan.

Alleen er is 1 probleem en daar hebben we jullie hulp bij nodig. De Daltons hebben de postkoets met de trofee ’s overvallen en gestolen. Welke outlaws durven het aan om samen met onze sheriff opzoek te gaan naar dit gevaarlijke viertal.

Dus trek jullie cowboys-boots maar aan, haal jullie hengsten van stal en reinig de wapens. Colts, revolvers, shotgun of pijl en boog zijn allen goed. 
Laten we samen onze trofee ’s terughalen en er een pracht van een toernooi van te maken. We hopen jullie renegades te ontmoeten op zon 11 november.

The last man standing wins!!!Aanvang 10u00

Aanwezig 9u30

Minimum 3 man per ploeg

25 euro inschrijvingsgelden

Inschrijven via vorskubbers@gmail.com

Vorsfeesten 2018 Kikkerun en Country namiddag

05/08/2018
28.png

Zoals elk jaar organiseren wij tijdens het eerste weekend van augustus te Heist-Goor de Vorsfeesten, een klein en gezellig, maar ook uniek en kindvriendelijk festival. 

Dit jaar zijn we al toe aan onze 10de editie en voor deze gelegenheid breiden we ons evenement uit van 2 naar 3 dagen (vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 augustus 2018).


Op zondag doen we een gloednieuw concept. We maken er een gezinsdag van, met voor de kids een obstacle run voor kinderen tussen 6 en 10 jaar (Kikkerrun),kinderanimatie, het springkasteel en een pannenkoekenslag.

 

De kikkerrun zal een uitdagend parkoer door het Verdronken Vors gebied worden!

Inschrijving 10 euro ter plaatse te betalen.

 

Country namidag: 

Met een knipoog naar ons winter evenement geven we de dag ook een western tintje met country muziek gebracht door Kennedy en door An & Co, die onder meer uitnodigend is voor de linedance liefhebbers, enz.

 

https://www.facebook.com/FansvoorKennedy/

Vorsfeesten 2018

04/08/2018
26.jpg

Zoals elk jaar organiseren wij tijdens het eerste weekend van augustus te Heist-Goor de Vorsfeesten, een klein en gezellig, maar ook uniek en kindvriendelijk festival. 

Dit jaar zijn we al toe aan onze 10de editie en voor deze gelegenheid breiden we ons evenement uit van 2 naar 3 dagen (vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 augustus 2018).


We beginnen op vrijdag met een gezellige bingoavond met openluchtcafé en vrije kubb-oefensessies. (meer info volgt)


Zaterdag is onze topdag met overdag een kubbtornooi en aansluitend een Rock ‘n’ Roll-avond met live optredens van een 5- à 6-tal stevige rockbands! We sleutelen aan een aantrekkelijke affiche met bands uit binnen- en buitenland.


We maken vanaf nu tot begin juni regelmatig op willekeurige volgorde een band bekent!

 

We zijn trots om deze al bekent maken:

16u00: The Rabids

 Een jonge punkrockband uit Wiekevorst. Die er graag een feestje bouwen op het podium. Ze spelen voornamelijk covers, maar in de toekomst gaan ze een ook paar eigen nummers maken.

https://www.facebook.com/The-Rabids-204396949998285/

 

17u15: Solitude Within

Is een Belgische female fronted band die klassieke muziek combineert met Hard Rock en Heavy Metal en het een moderne toets geeft. Ze brengen je geweldige symfonische rockmuziek met een prachtige melodische vrouwelijke zangstem, prachtige melodieën, epische refreinen, donderende drums en laaiende gitaarsolo's die je helemaal zullen verbazen.Met dat alles gecombineerd, creëren ze hun eigen unieke geluid dat lang in je hoofd blijft hangen!

http://solitudewithin.be/                     https://www.facebook.com/solitudewithinofficial/

 

18u30: Rock Paper Shotgun

Dit is een coverband dat rockklassiekers, hardcore en metal brengt...De beste hits

https://www.facebook.com/coverbandrockpapershotgun/

 

20u00: The Maverick Renegades

 

De Band waar het allemaal mee begonnen is!

Enkele van onze stichters hebben het idee van de Vorsfeesten op te starten opgedaan wanneer met dezeband van optreden naar optreden trokken.

Daardoor kunnen ze uiteraard niet ontbreken op onze 10de en feest editie!

Ondanks ze ondertussen voor de 4de keer op ons podium zullen staan gaan we ze toch nog eens even voorstellen:

 

De Maverick Renegades werden eind 2007 gevormd als een beangstigend driedelig exemplaar van       Heist-op-den-Berg België. In de tussentijd had de band wat ledenwissels, maar de band heeft een stabiele positie omdat de leden volledig zijn afgestemd op de uitdagingen en doelen van de band. 

Ze verloren hun ziel in de jaren zeventig en begin jaren tachtig.Klassieke rock, heavy metal en een paarstrakke bluesriffs zijn typische producten van de band. Ze zijn geïnspireerd door bands als AC / DC,Motörhead, Judas Priest, Saxon ... 

De live act van The Maverick Renegades bevat voornamelijk nummers geschreven door de band met uitzondering van enkele covers van hun favoriete bands.

 

https://www.facebook.com/tmr.rockband/                       http://themaverickrenegades.cmshost.nl/?i=1  

 

21u45: Voodoo Vegas

 

Voodoo Vegas, afkomstig van de zuidkust van Engeland, tourt regelmatig in het Verenigd Koninkrijk en Europa. De laaste vier jaar hebben ze in 14 verschillende landen gespeeld, onder meer in het voorprogramma van grote rock-namen zoals Joe Satriani, The Answer, Glenn Hughes en Uriah Heep. Voodoo Vegas weet als geen ander hoe je een geweldige rockshow vol energie en sterke muziek moet neerzetten. De band kondigde onlangs hun 3de crowdfunding Pledge Music Campaign aan. Voodoo Vegas neemt dit 3e album op in de Los Rosales Studio's in Moralzarzal Madrid in samenwerking met Will Maya (The Answer). "Stormende riffs...Krachtige performances...


Rock n' roll vol energie" - Classic Rock Magazine 

“Klassieke rock in een modern kleedje gestopt door een van de beste bands uit de moderne classic rock” (9/10) - Maximum Volume Musichttps://www.facebook.com/VVRocks/?fref=mentions  http://www.voodoovegas.com/ 


23u30: Koyle

Onze feest editie sluiten we af met een cover band die de Vors grondvesten zal laten daveren!

Koyle, een van de fijnste rockbands in België, met een missie ... 'In The Name of Rock'!

"In deze Moderne Muziek Maatschappij weegt er een zwaar gewicht op Rock. Onder de dreunende dance bassen hebben de DJ's de rock-modi Rock podia overgenomen. de nieuwe Goden.

Maar here komt nu nog in. Er resten nog enkele Rock Predikanten en zij komen U bekeren. De 5 predikers van KOYLE komen naar uw stad en prediken het woord "Rock".

Hun enige doel: U overtuigen dat Rock nog leeft en dat er ook een plaats is voor de Nieuwe Rockers in deze moderne muziek cultuur.

En dat gebeurt tijdens een wervelende show, vol actie en interactie, wil U moet bekeerd worden, ... IN DE NAAM VAN ROCK "

Verkozen tot "populairste coverband in België 2011-2012" op Clash of the Coverbands.

Verkozen tot "populairste coverband" van de eerste halve finale van de Benelux over Clash of the Coverbands 2011-2012

EN STEMDE "MEEST POPULAIRE BAND VAN DE BENELUX 2012" @ DE GROTE SLOT VAN DE SLUITING VAN DE COVERBANDS !!!!! Alias ZIJ HEBBEN GEWONNEN!!!

https://www.facebook.com/koylebelgium/                                       http://www.koyle.be/home.htmlVoor zondag werken we aan een gloednieuw concept. We maken er een gezinsdag van, met voor de kids een obstacle run voor kinderen (Kikkerrun), de kinderanimatie, het springkasteel en een pannenkoekenslag.

Met een knipoog naar ons winter evenement geven we het ook een western tintje met country muziek gebracht door Kennedy en door An & Co, die onder meer uitnodigend is voor de linedance liefhebbers, enz. (meer info volgt)

https://www.facebook.com/FansvoorKennedy/


Zowel muziekliefhebbers, kubb & bingo-liefhebbers, kinderen als fijnproevers zullen zich meteen in hun sas voelen.

Er is kinderanimatie voorzien, (o.a. een springkasteel en grime), drank en eten zijn democratisch geprijsd en aan onze speciale biertoog kan je een selectie overheerlijke biertjes komen ontdekken. 

Zonder het nodige gerstenat zou een festival geen festival zijn. Speciaal aan ons evenement is dat wij naast een gewone toog, waar standaard bieren en frisdranken worden geschonken, ook nog een gezellige bar voorzien waar men lekkere speciale biertjes (van verschillende brouwerijen) en wijnen kan verkrijgen.

 

De inkom is en blijft GRATIS!


Verdronken Vors Zomerkubb 2018

04/08/2018 t.e.m. 04/08/2018
27.jpg

Op de zaterdag van de Vorsfeesten gaan we van start met ons traditioneel kubb-torooi. 
Een kleinschalig tornooi met slechts 12 ploegen, maar erg in trek bij de lokale teams. 
Het bijzondere aan ons spelsysteem is dat alle ploegen in de loop van de dag tegen elkaar uitkomen! 

Open 9u00
Start tornooi 10u00 stipt!
Einde geschat rond 17u00
Minimum 4 spelers per ploeg. 
Inschrijving via: verdronken-vors@hotmail.com 

De kubb-velden zijn al vanaf vrijdagavond toegankelijk voor vrije oefensessies ook al is er een Bingo aan de gang in de tent. Iedereen is welkom om een spelletje kubb te komen spelen of om er kennis mee maken. Ook voor een fris glas en een gezellige babbel ben je bij ons dan aan het juiste adres. 


Zaterdagavond sluiten zoals gewoonlijk af met een stevige streep rock n' roll, met daverende drums en ronkende gitaren!.

Vorsfeesten 2018 Bingo

03/08/2018
29.png

We beginnen op vrijdag met een gezellige bingoavond met openluchtcafé en vrije kubb-oefensessies.

 

Voor de bingo kan je inschrijven via verdronken-vors@hotmail.com. Deelname kost 15 euro.

Dit houd in: De inschrijving en 1 bingo speelkaart.

Je kan je kansen verhogen door ter plaatsen exra kaarten bij te kopen aan 10 euro per stuk.

 

Je kan dan net zoals heel het weekend ook proeven van ons ruime aanbod aan speciale biertjes en andere dranken.


Verdronken Vors Winter Western Kubb 2017

11/11/2017
25.jpg

De kogel is door de kerk, de pijl door de cowboyhoed!

Op 11 november organiseert De Verdronken Vors opnieuw zijn Winter Western Kubb.

De 5de keer al.

 

Zoals de voorgaande jaren mogen wij weer gebruik maken van de Gipsy Horses Manege (Mollemansstraat 14, 2260 Westerlo).

De piste leent zich voor 20 ploegen met een minimum van 4 spelers (20,00€/ploeg) die de eerste wedstrijd om 10:00u stipt kunnen aanvangen.

 

Hoe nschrijven?

Door een mailtje te sturen naar vorskubbers@gmail.com met vermelding van ploegnaam, verantwoordelijke en diens gsm nummer om zeker te zijn van je plaats op het winter tornooi.

 

Poets de sporen en revolvers op tot ze blinken, oefen je beste 'howdy' en recht alvast de rug voor dé westerntoss!

Verdronken Vors Zomerkubb 2017

05/08/2017
23.jpg

Vorsfeesten de 9de editie! 

Het eerste weekend van augustus is Heist-Goor het toneel van een uniek festival. 
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus organiseert de “Verdronken Vors vzw” de 9e editie van de Vorsfeesten. 
Klein en gezellig, maar vooral ook kindvriendelijk en boordevol sfeer. 
Zowel muziekliefhebbers als Kubbers en fijnproevers zullen zich hier meteen in hun sas voelen. 
Na het Kubb-tornooi overdag is het de beurt aan zes lokale bands om onze bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen. 
Er is kinderanimatie voorzien, met onder andere een springkasteel en grime. Drank en eten zijn democratisch geprijsd en aan onze speciale biertoog kan je een selectie overheerlijke biertjes komen ontdekken. 
De inkom is GRATIS!

Op zaterdag gaan we van start met ons kubb-torooi. Een kleinschalig tornooi met slechts 12 ploegen, maar erg in trek bij de lokale teams. Het bijzondere aan ons spelsysteem is dat alle ploegen in de loop van de dag tegen elkaar uitkomen! 

De kubb-velden zijn al vanaf vrijdagavond toegankelijk voor vrije oefensessies. Iedereen is welkom om een spelletje kubb te komen spelen of om er kennis mee maken. Ook voor een fris glas en een gezellige babbel ben je bij ons dan aan het juiste adres.

Zaterdagavond sluiten we af met een stevige streep rock n' roll, met daverende drums en ronkende gitaren!.

Vorsfeesten 2017

04/08/2017 t.e.m. 05/08/2017
22.jpg

Vorsfeesten: 9de editie!


Het eerste weekend van augustus is Heist-Goor het toneel van een uniek festival.

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus organiseert de “Verdronken Vors vzw” de 9e editie van de Vorsfeesten.

Klein en gezellig, maar vooral ook kindvriendelijk en boordevol sfeer.

Zowel muziekliefhebbers als Kubbers en fijnproevers zullen zich hier meteen in hun sas voelen.

Er is kinderanimatie voorzien, met onder andere een springkasteel en grime. Drank en eten zijn democratisch geprijsd en aan onze speciale biertoog kan je een selectie overheerlijke biertjes komen ontdekken.

De inkom is GRATIS!

 

Op zaterdag trekken we de sfeer en gezelligheid op gang met een kleinschalig, maar erg populair Kubb-tornooi. 12 ploegen zullen elkaar bekampen, waarvan er een in de late namiddag als eindwinnaar uit de bus zal komen!

 

Dan richten we onze aandacht op het podium, want daar zullen zes bands met ronkende namen en nog harder ronkende gitaren tot laat in de nacht een pittig gekruide en rijk gevulde pot rock n' roll serveren.

Onze line-up: 

16u00: Flying Fox Band zal dit jaar de spits afbijten met covers van o.a. Lenny Kravitz, audioslave, Black Box Revelation Triggerfinger enz. en ook eigen nummers.

Flying Fox Band is wat er gebeurt als een groep half-talentvolle twintigers uit Heist-op-den-Berg besluit om een rock band te vormen 'die alleen maar rock willen spelen'. Geen 15 minuten toespraken over het politieke klimaat, geen eindeloze geïmproviseerde jazzy intermezzos en geen onnodig opgeblazen ego's; Alleen het publiek, de band en heel veel o 'rock.

https://www.facebook.com/theflyingfoxband/?fref=ts 


17u30: Debonair

Met z'n heilige drievuldigheid brengt Debonair stevige rocksongs met een melancholische toets en invloeden uit de jaren '80 en '90.

Al enkele jaren bezig, maar door allerlei omstandigheden nu pas klaar om de wereld te veroveren. Het ging begot tijd worden...

http://vi.be/debonair


19u00: Mindless

Mindless is een alternatieve rockband, die in 1993 werd opgericht en in 2006 stopte de band.

Eind 2016 speelde de band op een speciaal verzoek een eenmalige reünie.
Deze show was erg succesvol en de band kreeg veel positieve reacties.

De bandleden besloten om opnieuw te oefenen en in 2017 nog meer shows te spelen.

Terug in het zadel na een decennium!

https://mindlessrewind.bandcamp.com/releases


20u30: Rebel's End

High-energy rockband met punk en metal invloeden. Net hun debuutalbum 'Seeing Red Seeing Dead' uitgebracht.

https://www.facebook.com/RebelsEnd666/?fref=ts


22u00: Ground Control

Twee schoolkameraden, twee gitaren, tien pinten en "We starten nen band dude!". 
Daarmee was de grondlaag van Ground Control gelegd. Later werd het project uitgebreid met drummer 
Dieter en bassist Pieter. Met een maximum aan energie hebben we de koppen bij mekaar gestoken. 
Hoe moet onze muziek klinken? Welk publiek willen we aanspreken? Waar trekken we de lijn om ons genre te bepalen? 
De puberteit voorbij en we weten nog steeds niet waar we thuishoren... maar de energie die we hadden, die zit zeker in onze muziek. 
Met invloeden als: Queens Of The Stone Age, Editors, Foo Fighters, Triggerfinger, The Van Jets, The Sore Losers, ... hebben we een leuk repertoire opgebouwd, met veel dynamiek en aanstekelijke ritmes. 
Dikke drumfills, groovy baslijnen, catchy riffs en snijdende gitaarsolo's, dat mag je verwachten van Ground Control.

http://vi.be/groundcontrol


23u30: IESE/DAASE!!

IESE/DAASE brengt sinds 2005 een explosief eerbetoon aan de legendarische Australische rockband AC/DC. IESE/DAASE is de meest gevraagde Belgische AC/DC tributeband en deelde de affiche met tal van bekende nationale en internationale bands.

IESE/DAASE biedt u anderhalf à twee uur non-stop AC/DC en optioneel een spetterende pyroshow met kanonnen en vlammenwerpers (full show), maar vooral .... een overdosis explosieve, high-voltage rock 'n roll van de bovenste plank ! For those about to rock IESE DAASE salutes you !!

http://www.iesedaase.com/

Dus, volg ons op de voet, markeer de datum in je agenda, like onze pagina op facebook, nodig al je vrienden uit en kom mee een spetterend feestje bouwen! Het mooie weer is alvast besteld. Wij duimen voor een stipte levering!

Verdronken Vors Winter Western Kubb 2016

11/11/2016
21.png

De kogel is door de kerk, de pijl door de cowboyhoed!

Op vrijdag 11 november (2016 uiteraard) organiseert De Verdronken Vors zijn 4de Winter Western Kubb.

Zoals de voorgaande jaren mogen wij weer gebruik maken van de Gipsy Horses Manege (Mollemansstraat 14, 2260 Westerlo).

De piste leent zich voor 20 ploegen met een minimum van 4 spelers (20,00€/ploeg) die de eerste wedstrijd om 10:00u stipt kunnen aanvangen.

Door de menige aanvragen naar voorinschrijvingen/reservaties aan verschillende leden van De Verdronken Vors zijn wij spijtig genoeg het administratieve spoor een beetje bijster geraakt.
Graag dus een mailtje naar verdronken-vors@hotmail.com met vermelding van ploegnaam, verantwoordelijke en diens gsm nummer om zeker te zijn van je plaats op het winter tornooi.
Wij slaan een grote mea culpa aan iedereen die al een plaatsje beloofd was!

Poets de sporen en revolvers op tot ze blinken, oefen je beste 'howdy' en recht alvast de rug voor dé westerntoss!

De Vorsfeesten 2016

06/08/2016
20.png

We gaan weer terug naar de roots en palmen het eerste weekend van augustus nogmaals in!
Zaterdag 6 augustus 2016 staat de Vors weer paraat!

Gewoontegetrouw starten wij de dag enigszins sportief met een kubb tornooi in competitie stijl. 
Gevolgd door muzikaal talent zoals steeds van eigen bodem.

Wij serveren uiteraard weer doorlopend hartige snacks die kunnen doorgespoeld worden met een grote variatie aan lekkere brouwsels.

Geen reden om uw schatten van dikkopjes achter te laten in de sloot, wij voorzien een springbokaal, waterverf en allerhande poelzante activiteiten.

Zin in een vorsmidabele dag? 
Zak dan op zaterdag 06/08/2016 af naar de 8de editie van de Vorsfeesten, wij staan in ieder geval al te popelen!

Kijk zeker even verder op de evenementenpagina om meer te weten te komen over de groepen van dit jaar.

Verdronken Vors Zomerkubb 2016

06/08/2016
17.png

We gaan weer terug naar de roots en palmen het eerste weekend van augustus nogmaals in!

Op vrijdag 5 augustus zijn onze kubb tereinen vanaf 19u beschikbaar voor vrije oefensessies en kan je de toog al even komen proefdraaien voor 's anderendaags.
Op zaterdag 6 augustus starten wij om 10:00u de dag enigszins sportief met het kubb tornooi in de gekende competitie stijl.

Wederom vragen wij alle ploegen om met 6 spelers aan te treden.
 
De inschrijvingen zijn vanaf nu officeel geopend!!! Via verdronken-vors@hotmail.com stuur je ons de naam van de ploeg, verantwoordelijke en diens gsm nummer aub.
 
Ploegen die alvast zeker mogen zijn dat wij ze verwachten:

1) Café Den Hoek
2) BVBA Van Roosbroeck
3) Pirates of the Kubbibian
4) De Ronny's
5) Café Den Oude Ketel
6) Kubb Queens
7) Ceuppes Kubb
8) Het Pjeid
9) Ne Kubb Beton

Vanaf 16u zijn er ook dit jaar weer live optredens en naar goede gewoonte serveren wij doorlopend hartige snacks die kunnen doorgespoeld worden met een grote keuze aan lekker gerstenat.
 
Geen reden om uw schatten van dikkopjes achter te laten in de sloot, wij voorzien een springbokaal, waterverf en allerhande poelzante activiteiten.

Groepen Vorsfeesten 2016

05/08/2016
19.png

Blue Thrill:

In het najaar van 2006 leerde Benjamin, Danny kennen. Danny speelde op dat moment in een coverband die dringend een nieuwe sologitarist zocht.
Ondanks dat Benjamin,samen met zijn tweelingbroer Matthias, in een andere coverband speelde stemde hij toch toe.

Samen stelden zij voor om de talenten van de 2 bands te verenigen en iets nieuws te proberen.
De beste leden werden aan elkaar voorgesteld en een nieuw band was geboren.

De zang werd verdeeld over twee frontzangers.
Benny, die de zang van de hardere nummers op zich neemt en ook keyboard speelt, en ritmegitarist Danny, die de meer commerciele nummers voor zijn rekening neemt.

Een nieuwe rockformatie was geboren en werd gedoopt als ‘Blue Thrill’ naar de gelijknamige cocktail (blue curasau en citroensap). Blue Thrill zou een cocktail worden van alle mogelijke hits van vroeger en nu.

Dankzij een zeer uitgebreide en gevarieerde playlist, die jaarlijks aandikt, is Blue Thrill intussen een gegeerde coverband geworden.

Als je mag aantreden op trouwfeesten, mototreffens, rusthuizen ja zelfs psychiatrische instellingen is je range op z'n minst gevarieerd te noemen.

Tom: bas
Danny: gitaar en stem
Matthias: drum en stem
Benjamin: gitaar en stem
Benny: keyboard en stem

http://www.bluethrill.be/The Ramzones:

Laat het ons hier heel kort, bondig en simpel houden:
"The Ultimate Belgian Ramones Tribute Band!"

Peety: stem
Kurty: drum
Noey: bas
Danny: gitaar

http://www.ramzones.net/
Gino's Eyeball:


De groep is tot stand gekomen in maart van '99 wanneer 3 dronken studenten elkaar ontmoetten op school, Tom, Geoff en David.

Na een paar repetitie sessies op zaterdagnamiddag werd het duidelijk dat zij voorbestemd waren om poppy punkrock te gaan brengen.
Invloeden die we bij hen kunnen terugvinden zijn: Green Day, Blink 182, Millencolin, MxPx en Diesel Boy.

Je hoeft van hen écht niet te ver gaan fantaseren over hun naam. 
't Is gewoon een naam zoals een ander maar dan wel eentje waar ze redelijk zeker van zijn dat niemand anders hem gaat pikken.

In november van 2003 besloot David dat het tijd was om zich meer op zijn schoolwerk en zijn vriendin te focussen. 
De nieuwe drummer Jake (Pick on the Fat Kid R.I.P.) nam een week nadat David opstapte de stokjes over.

Van deze band hebben we zeker en vast het laatste nog niet gezien of gehoord.
"That's what it's about in Gino's Eyeball: playing fun shows, making friends, touring and rock 'n' roll!"

Tom: gitaar en stem
Geoff: bas en stem 
Jake: drum
The Korinthians:


Deze groep uit Gent is een 'synthrock quartet' die regelrechte rock (guitaren, bas en drums) combineren met 'synths & samples'.
"In your face like the 90’s, melancholic like the 80’s" is volgens hen een mooie slogan om zichzelf samen te vatten.

In november van 2014 brachten zij hun EP 'A Short Tale' uit gevolgd door een clip in januari van 2015.
In oktober van vorig jaar nam Patrick Van Neck de EP 'The Brand New Olympus' op en werd gerelaesed in januari van dit jaar.

Strand Of Oaks, Mogwai’s Rave Tapes, Girls In Hawaii’s Everest, Flavien Berger, Ceremony, Depeche Mode, New Order, Boytronic, zijn de inspiratiebronnen waaruit zij putten.

Mattias De Backer
Ruben Masson
Kenny Voet
Jeroen Weckhuyzen
3 Way Stereo:


Wie zijn ze, wat doen ze, wat drijft hen?

Zij zijn drie mannen uit Baal van't zelfde geboortejaar.
Jeroen, Gert-Jan en Wesley.

Ze begonnen in eind mei 2015. 
Na een repetitie of 7 hadden ze al maar liefst drie nummers 'in de rapte' opgenomen. 
Ze wilden zich via deze demo's voorstellen aan het grote publiek.

Eind mei 2016 zouden ze aan hun EP moeten begonnen zijn.

Wat, tenslotte.
Recht toe, recht aan ROCK!

Jeroen De Haes: gitaar en stem
Gert-jan Vanderborght: bas en stem
Wesley Rubbens: drum
De Correcties:


Met een breed gamma aan muzikale stijlen en poëtisch sterk beeldende teksten, produceren zij een eigen, herkenbare sound.
Soms rauw, bezwerend zelfs, dan weer melancholisch, maar altijd... gevaarlijk verrassend.

Naast de gebruikelijke cafés, volksfeesten en cultuurevenementen stonden ze vorige zomer op de Gentse Feesten. 
Het leverde hen een rechtstreeks ticket op voor de Nekka-wedstrijd. En met succes, want op 6 februari 2016 stonden ze in de finale in de Antwerpse Arenberg!
 
De Correcties moet je gewoon gezien, gehoord en beleefd hebben. Ze verblijden je met klanken die ze fluisteren en janken. 
 
Of met hun eigen woorden:
Laat criticasters recenseren, 
laat de domheid domineren, 
laat wetenschappers god onteren, 
laat de twijfelaar omkeren, 
laat de sterkste zich verweren, 
laat de lafaard zich bezeren, 
laat de drenkeling ontberen... 
maar laat ons eindelijk leren onszelf te zijn.

Daan Ceulemans: stem en gitaar
Lieven Leemans: gitaar, stem, accordeon, mondharmonica en mandoline
Erik Verheyden: bas en contrabas
Pieter Vandergooten: drums en percussie 

Oproep Vors 2016

04/08/2016
15.png

De voorbereidingen voor de Vorsfeesten van 2016 zijn ondertussen al wel even aan de gang.
Hierbij kunnen we alle helpende handen en ook hoofden gebruiken die we maar kunnen vinden.

Elk bestuurslid heeft maar 2 handen en 1 hoofd, we zijn tenslotte ook maar mensen van vlees en bloed.
Daarom zijn er vanaf nu een aantal werkgroepen in het leven geroepen. Zoals bv.: Muziek, Security & EHBO, Eten & Drank, Promotie, . . . 
Beschik je over enig organisatietalent en heb je zin om de schouders mee onder de Vorsfeesten te steken, altijd welkom.
Onderaan een overzicht van de opgerichte werkgroepen met een kleine opsomming van de verantwoordelijkheden.

Na het organisatorisch gedeelte komt natuurlijk ook het praktische deel. De terreinen moeten worden opgebouwd en nadien ook afgebroken, de dag zelf dienen een aantal posten (toog, eten, bonnekes, . . .) bemand te worden. Daar zijn uiteraard ook werkkrachten voor nodig.
Goesting om voor, na en/of tijdens ons festival je steentje bij te dragen, we zien je graag komen.

De Oppervors is altijd al een voorstander geweest van lokaal muzikaal geweld wat de rest van het bestuur alleen maar kan toejuichen.
Zit je in een groep die graag eens het podium van de Vorsweide betreedt, laat gerust van je horen!

Voel je je geroepen om in de spotlight te staan of voor of achter de schermen mee deel uit te maken van het "Vorsteam" om van deze 8ste editie opnieuw een pareltje te maken? Vul dan je gegevens in op onze contactpagina en verduidelijk kort in het bericht de reden van je aanmelding.
Één van de verantwoordelijken van het bestuur neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.


De Verdronken Vors kijkt er alvast naar uit!!!


WERKGROEP ETEN & DRANK

- Voorstellen maken voor de mogelijkheden qua eten & drank
- Lijst van te proeven bieren opmaken en doorgeven aan bestuur
- Catering groepen


WERKGROEP KUBB

- Organisatie van alle verschillende evenementen (kubb op vorsfeesten, winterkubb, ...)
- Kubbploeg ondersteunen en verantwoordelijke voorzien
- Verhuur eigen Kubbsets


WERKGROEP MUZIEK

- Groepen gaan beluisteren (live, internet, ...)
- Lijst opmaken met een top 10 van de groepen voor volgende editie
- Voorstel komen brengen op vergadering bestuur
- Aankondiging groepen voorzien


WERKGROEP PROMO

- Creatie materiaal (affiches, flyers, t-shirts, drankkaarten)
- Promotie via alternatieve kanalen
- Opmaken promotieplan (promotie op evenementen, café's, handelszaken, sponsors, ...)


WERKGROEP SECURITY & EHBO

- EHBO : Materiaal + locatie EHBO-post voorzien
- SECURITY : Binnen bepaald budget stewards of agenten voorzien
- Afvaardigen van een verantwoordelijke op het festival zelf


WERKGROEP SPONSORING

- Sponsordocument opmaken + goedkeuring bekomen van bestuur
- Hoofdsponsor zoeken
- Alle informatie onmiddellijk doorgeven aan werkgroep Promo en Bestuur


WERKGROEP TERREIN & VEILIGHEID

- Plan opmaken binnen werkgroep & laten goedkeuren door bestuur
- Materiaal voorzien om plan uit te voeren
- Verantwoordelijke voorzien voor pannes en problemen, parking, opbouw en afbraak terrein, ophalen en verwijderen materiaal

Verdronken Vors Winter Kubb Western Style

11/11/2015
14.png

Nu het kubb seizoen zo goed als afgesloten is (ooohhh) komt De Verdronken Vors toch nog met een lichtje in de duisternis voor diegenen die ook in de winter hun kubb talenten willen onderhouden!

Op 11 november kan je weer deelnemen aan de ondertussen derde editie van het Verdronken Vors Winter Kubb Western Style tornooi.

Nen hele mond vol om eigenlijk gewoon te zeggen dat wij een kubb tornooi organiseren in de Gipsy Horses Ranch in Westerlo.

Ploegen vanaf 4 personen zijn welkom op 11 november vanaf 10:00u (aanvang tornooi) en kunnen zich vanaf nu inschrijven voor een luttele 20,00€ via verdronken-vors@hotmail.com.

Zoek die cowboyhoed, rijlaarzen, mooie pluimen, of wat dan ook met het Wilde Westen te maken heeft en kom af voor een gezellige dag vol kubb plezier!

Vorsfeesten 2015

08/08/2015
11.jpg

De "Vorstrouwde" schuur heeft plaats geruimd voor een "kikkerend" podium.
De oversized mol is ondertussen verhuisd naar andere oorden en laat ons een "kwaaktastisch" festivalterrein achter.

We laten dit jaar de eerste zaterdag van augustus even voor wat hij is en wijken uit naar de tweede!
Dus stip zaterdag 8 augustus 2015 aan in je agenda!

Zoals steeds starten wij de dag enigszins sportief met een kubb tornooi in competitie stijl. 
Gevolgd door een aantal muzikale pareltjes, niet voor de zwijnen maar des te meer voor de échte Vorsers!

Op algemeen verzoek serveren wij doorlopend de enige echte vorsburger die kan doorgespoeld worden met een grote keuze aan lekker gerstenat.

Geen reden om uw schatten van dikkopjes achter te laten in de sloot, wij voorzien een springbokaal, waterverf en allerhande poelzante activiteiten.

Zin in een kikkertastisch feest? 
Kom dan op zaterdag 08/08/2015 de 7de editie van de Vorsfeesten aanschouwen, wij beloven de reigers uit de lucht te houwen!
 
§  16u00 - 17u00   THE KORINTHIANS
§  17u30 - 18u30   SKY IN MOTION
§  19u00 - 20u00   THE FLOW
§  20u30 - 21u30   GRUMPF
§  22u00 - 23u20    SCARVED
§  23u45 - ….         HANGÄRHEAD
 

Vorsfeesten 2015 Groepenvoorstelling

08/08/2015
12.png

De eerste groep die het vertrouwde lelieblad laat voor wat het is omschrijft zich als volgt:

"OFF-WORLD is een Oost-Vlaams-Antwerps kwartet. 
De uitvalsbasis van de groep is het Oost-Vlaamse De Klinge op een steenworp van de Nederlandse grens.

Na allerlei personeelswissels bestaat OFF-WORLD sinds 2010 in de huidige bezetting. 
Samengesteld uit oudgedienden en jong aanstormend talent brengt de groep pop/rock met een scherp kantje. 
De muziek van OFF-WORLD is een originele en energieke mix van pop, soul, funk en rock waar de invloed van veertig jaar binnen- en buitenlandse pop en rock in doorklinkt. 
De nummers zijn kort, melodieus, tegendraads en dansbaar."

Leden: Arno (Vocals), Milsson (Guitar, Backing Vocals), Geller (Bass) en Kenny (Drums, Sampler).
Band nummer twee verkiest duidelijk hogere sferen boven één of ander kabbelend beekje: SKY IN MOTION

"SKY IN MOTION, komende uit het Antwerpse en gestart in 2012, is een vijfkoppig pop-punk/post-punk collectief met een vrouw als boegbeeld.

Ben en Pieter stampten de groep uit de grond en na wat veranderingen in de line-up vormen zij nu samen met Davy, Nina & Glenn de ruggengraat van SKY IN MOTION. 
De muzikale invloeden van de leden gaan van 'Tonight Alive', 'Paramore', 'Alkaline Trio' over 'Comeback Kid', 'Deaf Havana' tot 'Emery'.

Hoe simpel het misschien ook overkomt, zij slagen er steeds weer in om melodische pop-punk, post-punk en steenharde lyrics tot een gebalanceerde mengelmoes tevoorschijn te toveren.
Kortom: wat deze 5 produceren blijft nog lang nazinderen!"

Leden: Ben Dieltiens (guitar), Pieter Van Landeghem (bass), Davy De Vusser, Nina Hermans (Vocals), Glenn Meiresone (Drum)
Wie beter laten aanrukken op de derde stek om de Vorsvijver verder te doen vollopen?!

"THE FLOW, met als uitvalsbasis Herenthout, is geen vreemde eend meer in onze bijt.

4 rockliefhebbende twintigers vormen samen deze fantastische rasechte polyvalente coverband.
Red Hot Chili Peppers, Dire Straits, Pearl Jam zijn maar enkele voorbeelden waar u zich mag aan verwachten.
De recensent van Jeugdhuis De Choke uit Herselt heeft voor deze jongens volgende lovende woorden over: ' THE FLOW heeft in het verleden al meermaals enkele mensen zonder stem (en met een stuk in hun voeten) naar huis gestuurd!' 

Als dat niet kan tellen weten wij het ook niet meer!"

Leden: Dries Vergauwen, Tars Witvrouwen, Vince Mattens, Olivier Van Goethem
Als 4de verwelkomen wij nog meer oude bekenden, ze stonden ondertussen al voor hetere vuren & op grotere podia.
The Vors proudly presents: GRUMPF!

"'Guitars in the front, drums in the back, makes four of us ready to attack!'; een mooie slogan om mee te beginnen.

Het ultieme doel is de wereld te bevrijden van alle elektronisch klinkende nonsens door middel van rasechte hard rock en traditionele heavy metal. 
Sinds 2011 zijn deze jonge gasten vastberaden de jeugd van tegenwoordig te overtuigen van het belang en het behoud van deze muziekgenres.

In 2012 brachten zij hun eerste cd uit (Wild, Wet and Willing), waarmee ze de basis legden voor hún sound.
Rauwe, pompende hard rock riffs in combinatie met scheurende gitaarsolo's en oorverdonderende vocals gelden sindsdien als hun handelsmerk.

De Vors is veruit de enige die deze jongens opmerkte! Ondertussen mogen zij 'Staalhard', optredens in Trix & AB, 'The Wacken Metal Battle' en we vergeten er nog een heel aantal, op hun palmares schrijven.

Kortom: 'GRUMPF is ready to kick more ass than ever before!"

Leden: Stef (Vocals, lead & rhythm guitar), Jelle (Lead & rhythm guitar, backing vocals), Kevin (Bass & backing vocals), Gertjan (Drums)
Nummer 5 op de ondertussen mooi gevulde affiche een band die een blijvende indruk wil maken: SCARVED!

"SCARVED is een Belgische rockband met een krachtige vrouw aan de microfoon. Zij brengen stevige hardrock met een metalen randje die voortvloeit uit een variëteit aan invloeden.
SCARVED, opgericht in 2012, is samengesteld uit leden die al verschillende waters doorzwommen, wat hun dynamisme alleen maar ten goede komt.

Ze baseren zich op lekker old school rock zonder respect te verliezen voor de roots waaruit deze pure rock is ontstaan. SCARVED geeft een eigenzinnige wending aan het heavy metal tot hardrock genre.

Elke fan van blues, rock, hardrock en heavy metal, kan zijn hartje komen ophalen.
Haal de luchtgitaren vanonder het stof en kom lekker loos gaan bij deze rock 'n' rollers in hart en nieren!"

Leden: Caro (Lead-vocals), Luc Vandessel (Lead Guitar - Backing Vocals), Wim Wouters aka Wowie (Bass Guitar - Backing Vocals), Geert Mariën (Drums)
Onze afsluiter, als zesde in de rij, o wat zijn wij bij met HANGÄRHEAD erbij!

We gaan er geen doekjes om winden en simpelweg hun eigen woorden gebruiken om te beschrijven wat ze van zichzelf vinden.

"Wat in 2006 begon als éénmalig Motörhead cover project "The Lemmy's", is nu uitgegroeid tot Hangärhead, een heavy rock 'n' roll coverband. 
De Motörhead roots blijven duidelijk aanwezig. 
De playlist bestaat dan ook uit een aantal Motörhead klassiekers, samen met songs van o.a. Rose Tattoo, Chrome Division, Twisted Sister, AC/DC, ..."

De bronnen zijn dus duidelijk. Maar wat met de spirit hoor ik u afvragen. Wel . . . : LSD, weed, Jack D, crack, speed, whores,... (Rock'n Roll)

Een gewaarschuwde Vors is er twee waard: 'Hold on to your ass, 'cause we'll rock your butt off!'

Leden: Jemmy (guitar), Kemmy (bass), Memmy (drum), Pemmy (vocals), Jummy (Beer-roadie, bitch-bastard, soundslutt and many other purposes)Verdronken Vors Viking Kubb Zomereditie

08/08/2015
13.jpg

De Vorsfeesten laten dit jaar de eerste zaterdag van augustus even voor wat hij is en wijken uit naar het tweede weekend van augustus.
Op vrijdag 7 augustus zijn de kubb tereinen vanaf 19u beschikbaar voor vrije oefensessies en op zaterdag 8 augustus starten wij om 10:00u de dag enigszins sportief met het kubb tornooi in de gekende competitie stijl.
Daarom vragen wij opnieuw om met 6 personen per ploeg aan te treden.
 
Zijn in de running voor één van de drie felbegeerde 'Vorsfeeën':
 
1 BVBA Van Roosbroeck                           7 Café den Hoek
2 Pirates of the Kubbibian     8 ZJOL Schriek
3 De Ronny's   9 Ne Kubb Beton
4 De Dissers 10 Squadra Maffia
5 Kubb Queens 11 Paparazzi's
6 De Kubbouters 12 De Kubbvleesfretters
 
Het tornooi is volzet. Maar je kan je nog altijd laten toevoegen op de reservelijst. Inschrijven kan via: verdronken-vors@hotmail.com!
 
Vanaf 16u zijn er ook dit jaar weer live optredens! En op algemeen verzoek serveren wij doorlopend de enige echte vorsburger die kan doorgespoeld worden met een grote keuze aan lekker gerstenat.
 
Geen reden om uw schatten van dikkopjes achter te laten in de sloot, wij voorzien een springbokaal, waterverf en allerhande poelzante activiteiten.

Verdronken Vors Winter Western Kubb

11/11/2014
6.jpg

Verdronken Vors Western Winterkubb!
Dinsdag 11 november 

De rangschikking:

1   Dissers
2   BVBA Van Roosbroeck
3   Ne Kubb Beton
4   Team Banaan
5   Pirates of the Kubbindian
6   Kovera Kubb Team
7   Kaatjes Kubbmaten
8   Café Den Hoek
9   Kubbouters
10 Ronny's
11 De Keytige Kubbsmijters
12 Kubb Royale
13 Rummikubb
14 Niekaarkse Kingkillers
15 Klimop
16 Darkwing Kubb
17 Kubbaholics
18 Wolf Kubbteam
19 De Keytige Kubbsmijters II
20 Klein Boom

 Daarmee kunnen wij met een gerust hart op terugblikken en vol ongeduld al uitkijken naar 11 november volgend jaar.

Tot Kubbs!
De verdronken Vors
May the Vors be with you!

Vorsfeesten 2014

02/08/2014
4.jpg

De 6e editie van de Vorsfeesten komt er aan!
Het zal doorgaan op zaterdag 2 augustus.

Elke 2 weken zullen we een naam vrijgeven, dus houd zeker onze website in de gaten!

1. They Invented Nebraska zijn de eersten die het Vors podium mogen beklimmen.
     They Invented Nebraska werd in februari 2012 opgericht door Bernt Lauwereys en Kevin Kestemont.
     Met twee stemmen, een gitaar en een drumstel proberen deze twee heren zo luid en vuil mogelijk te klinken.
     Hun Garagerock wordt geïnpireerd door rock’n’roll en garagepunk bands uit de Jaren 50 en 60.
     Maar hun sound leunt het dichtst aan bij bands als The Vines en Nirvana.

2. Son of Sons bestijgen als tweede 'The Vors Stage'.
    Son of Sons, "a full and heavy sound" met aandacht voor vette beats en volle klanken.
    Gedreven door gitaar en één enthousiasteling aan de drums combineren zij het oude vlekkeloos met
   
het nieuwe.
    De band: Jarne V/d Bergh, Niki Janssens & Mattia Swinnen

3. Porndog 3 (hoe kan het ook anders)
    Porndog 3 is een project onder de leden van Strangle The Parrot en Vixen 5. 
    Deze hitsige honden brengen melodieuze harde in your face Rock And Roll en is absoluut niet te missen
    Bandleden: P-dog is guitars and voices...
                       G-dog is guitars and voices...
                       C-dog is drums and voices...
                       K-dog is sound, samples and voices...
    En meer willen we daar simpelweg niet over kwijt!

4. Generation 84 laat hopelijk nog een beetje podium staan voor de volgende! 
    Het commerciële leven zoals op tv en in de boekskes voorgespiegeld ook zo moe?!
    Generation 84 deelt deze mening! En nog geen klein beetje!!!
    Zij steken punkrock terug in de nisse waar het thuishoort.
    "Straightforward, no nonsense!" Muziek en plezier maken op zoveel mogelijk podia, en pech voor de tenen waarop zij trappen!
    Zet je schrap wat deze 'generatie' grijpt je bij de keel.
   Maar laat je niks wijsmaken en kom vooral zélf Generation 84 ontdekken.

5. Kung Foo Fighters een klepper op nummer vijf, zonder kijf!!!
    Sinds de oprichting van de band in 2012 trachten deze 4 uitermate ervaren muzikanten de sound van de  
    inmiddels legendarische Dave Grohl op z'n minst te evenaren.
    Dave Grohl, onder meer bekend van deze Amerikaanse supergroepen: Nirvana/Queens of the Stone   
   
Age/Eagles of Death Metal/Foo Fighters/ . . . is HÉT idool van deze band!
    Kung Foo Fighters staan garant voor een explosieve show waarin zij 'the raw power and dynamics" van   
    hun idool alle eer aan doen!

6. David Ronaldo & The Dice mogen de gordijnen achter zich toetrekken.
    In 1987 startten David en Frank met een knipoog naar hun favoriete groep, The Rolling Stones, 
    de band Tumblin' Dice op.
    Een succes zo blijkt! Zo'n mooie tijd van optreden in verschillende clubs en festivals in binnen- en  
    buitenland zijn er niet veel gegeven!
   
David Ronaldo (jaja, dije van't circus!) doet daarbuiten niks liever dan zijn passie voor Rock 'n' Roll met
    iedereen te delen die het maar horen wil.
    Samen (David als zanger, Frank op de bass, Charly met gitaar & Hans achter de drums) brengen zij 70-ties
    Dance Music van onder andere Dylan, Hendrix, The Stones, Led Zeppelin, . . .
    Niet zomaar een kopie, nee meneer, zij drukken er hun eigen stempel op zonder respect te verliezen voor
    het originele.
   
Laat David Ronaldo & The Dice u meeslepen in hun "Maximum Rock 'n' Roll Experience"!!!

Verdronken Vors Viking Kubb Zomer-Editie

02/08/2014
5.jpg

De Vors stelt zijn Verdronken Land voor de 4de keer open voor wat Kubb geweld.

Naar goede gewoonte houden wij het klein en intiem.
Er zijn geen poules voorzien, álle teams zullen mekaar dus tegenkomen in een duel.

Met dit in het achterhoofd vragen wij dan wel om met 6 personen een ploeg te vormen.

Volgende kubbfanaten doen al zeker een gooi naar één van de drie koningen:

1 Pirates of the Kubbibian                              7 zJOL Schriek
2 BVBA Van Roosbroeck                                8 De Dissers
3 Kubbaholics                                                 9 Piston Kubb
4 'T Is Gebeurd!                                            10 Kubbouters
5 Café Den Hoek                                           11 De Ronny's
6 Kubb Queens                                             12 Squadra Maffia

Dit is de volgorde van inschrijving; dus remember it ain't over till the last stokske is thrown!

Uiteraard is, buiten de spelers, iedereen welkom om te supporteren of gewoon iets te drinken aan de gezellige bar met speciale bieren.
Voor jong en oud valt er de ganse dag wel wat te beleven!


"MAY THE VORS BE WITH YOU!"

Verdronken Vors Winterkubb Western Style

11/11/2013
3.png

Omdat winterperiode zich niet echt leent om gezellig een blokje te smijten presenteert De Verdronken Vors zijn Winterkubb tornooi.
Op maandag 11 november kan je terecht in de manège van de Gipsy Horses Ranch in Westerlo om een gooi te doen naar de Wintertitel.
Kubben staat op de eerste plaats, aan randanimatie echter geen gebrek!
Inschrijven kan vanaf nu via verdronken-vors@hotmail.com aan 15,00 € per ploeg.
Poets de cowboylaarzen alvast en haal je hoed van onder het stof om er samen met ons een 'kikkertastische - Zweedse - Westerndag' van te maken!

Vorsfeesten 2013

03/08/2013
1.jpg

DE 5de EDITIE

Een volle dag amusement voor iedereen!

Programma 2013:
Vors-Kubb: Start 9u30
Voorinschrijvingen van 12 ploegen van telkens 6 spelers.
Op tijd inschrijven is de boodschap want dit evenement is steevast volzet.

Uiteraard is, buiten de spelers, iedereen welkom om te supporteren of gewoon iets te drinken aan de gezellige bar met speciale bieren.

Vors-concerten: Start 16u00 

Line up:
23u30 tot 01u00 Julia & The Smokers http://jtscoverband.webs.com/

Doorlopend “Speciale bieren”-toog & “Rand animatie”:
België is hét land van het BIER! De biercultuur in België is enorm gedifferentieerd en bevat onnoemelijk veel soorten. Jaarlijks trachten wij een greep uit dit assortiment te brengen door gekende en minder gekende pareltjes te serveren. Hier bovenop voorzien wij gedurende de ganse dag extra animatie voor groot en klein, zodat iedereen zijn gading kan vinden op dit evenement! Zo is er het “nagelen klop blok”, een groot vier op één rij spel, enz. !!!

VORSFEESTEN: ALTIJD ROCK ’N ROLL !!!

Vorsfeesten Kubb-Tornooi 2013

03/08/2013
2.jpg

3DE EDITIE
Vors-Kubb: Start 9u30

Kubb is een buitenspel waarbij men houten blokken tracht omver te werpen door er houten stokken tegenaan te gooien. Het woord "Kubb" betekent "houten blok" in het Gotlands dialect van het Zweeds. Het doel van het spel is de koning omver te gooien voordat de tegenpartij dat doet. Kunde, in combinatie met strategie, zorgen ervoor dat het spel binnen 2 minuten gespeeld kan zijn, maar dat het ook uren kan duren. Kubb kan dus kort worden omschreven als een combinatie van bowling, petanque en schaken.

Praktisch:
Voorinschrijvingen van 12 ploegen van telkens 6 spelers.
Op tijd inschrijven is de boodschap want dit evenement is steevast volzet. Inschrijven via verdronken-vors@hotmail.com. Uiteraard is, buiten de spelers, iedereen welkom om te supporteren of gewoon iets te drinken aan de gezellige bar met speciale bieren.

“Speciale bieren”-toog & “Rand animatie”:
Doorlopend België is hét land van het BIER! De biercultuur in België is enorm gedifferentieerd en bevat onnoemelijk veel soorten. Jaarlijks trachten wij een greep uit dit assortiment te brengen door gekende en minder gekende pareltjes te serveren. Hier bovenop voorzien wij gedurende de ganse dag extra animatie voor groot en klein, zodat iedereen zijn gading kan vinden op dit evenement! Zo is er het “nagelen klop blok”, een groot vier op één rij spel, enz.

Vors-concerten: Start 16u00

4de Vorsfeesten & 2de Verdronken Vors Viking Kubb

04/08/2012
10.jpg

Het Kubb-tornooi start om 9u30!

Vanaf 16u bieden we weer een podium aan, ditmaal opnieuw 6 geweldige bands:

Stage Fright
(geen verdere gegevens beschikbaar)
Sky in Motion
https://www.facebook.com/SkyInMotion
Alpha Strikes
Destroy Humanity
The Maverick Renegades

Nieuw dit jaar is de speciale bieren-toog! Hier kunnen jullie minder bekende bieren proeven en indien nodig uitleg vragen aan onze barman! Hij staat jullie graag bij met smaakadvies! Schol!

3de Vorsfeesten & 1ste Verdronken Vors Vikingkubb

06/08/2011
9.jpg

3de  editie Vorsfeesten; Maken we er geen hele dag feest van? Den tap staat klaar!
Onder het moto: "Als de Vors iets leuk ontdekt zal de Vors het ook organiseren!" starten wij in de voormiddag met een kubbtornooi!

Vanaf 16u stellen wij voor de 3de keer de schuur beschikbaar voor, opnieuw 6 bands.
In 2011 op het Podium:

Marie Joëlle
(geen verdere gegevens beschikbaar)
The Flow
Level Under
Sacramento Matic
Generation!
Afternoon Breakfast

2de Vorsfeesten!

07/08/2010
8.jpg

2de editie; mag het ietske meer zijn?
Uitbreiding van 4 naar 6 bands! Het feestje zal niet alleen groter, maar ook langer worden.

Op het podium voor de editie 2010:
Level Under
Outher Haven
Generation!
 
De organisatie is niet verantwoordelijk voor ongevallen en overmatig drankgebruik!
Maar uiteraard zijn wij wel verantwoordelijk voor het aanbieden van:
- drank
- eten
- Rock 'N Roll!

De eerste Vorsfeesten

01/08/2009
7.jpg

Reeds lang was het gebied van de Verdronken Vors het landschap van feestjes; drank, eten en muziek! Meer hebben vrienden niet nodig voor een onvergetelijke avond,... En toch hadden "de Celle", "Peterke", Tim en "De Zjokke" het gevoel dat het net iets meer mocht zijn!
De jaarlijkse BBQ werd voor de eerste maal omgetoverd tot een mini-festivalleke met 4 bands!

Het podium 2009 werd bevolkt door:

Supapfantastik
http://vi.be/supapfantastik
The Highly Flammables

http://www.myspace.com/thehighlyflammables
Give In

http://www.myspace.com/giveinband
The Maverick Renegades

http://www.themaverickrenegades.be/